En liten tur oppi bakkene

En liten tur oppover fjellet hjemme i bygda, men bare et lite stykke. Det ble noen fine bilder av det også.

Jeg tok meg en liten vandretur opp i bakkene hjemme i bygda i dag. Både for å få en trimtur men også for å få tatt litt bilder med kameraet. Jeg ble ganske fornøyd med begge deler. 🙂

Det er ganske greit å ha en FitBit som registrerer skritt, kalorier, lengde, o.l, merker jeg. Det motiverer meg til å trene og mosjonere mer, som trengs for å få litt flere beltehull på riktig side av beltespennen igjen.

Jeg la ved et lite skjermbilde av den registrerte turen i FitBit-appen min. Høyden på dit jeg gikk er ca. 440 moh, og jeg gikk vel fra ca. 50 moh når jeg startet. Utgangsdøra på huset. Lengden på turen ble ca 6 km.

Forfatter: Lars

Jeg kommer fra Sunnmøre og jobber som IT-konsulent i Trondheim og bruker en del av tiden min til relaterte ting på fritiden. Ellers blir det noen turer i marka med telt og fiskestang når anledningen byr seg og jeg har tid. Driver også med litt simulatorspill, primært innen fly.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *