Om meg

Mitt navn er Lars Kristian Høydal. Jeg bor i Trondheim og jobber som IT-konsulent.

Opprinnelig kommer jeg fra en gård i en liten bygd i Volda på Sunnmøre med samme navn som meg – Høydal, så jeg er vant med natur, fjell og fjorder, men har bodd i Trondheim i 10 år nå. Jeg prøver å komme meg ut i marka her også på både dagstur og overnattingsturer med telt en gang i blant, for å kunne koble helt av og nyte naturen med alle fordelene det har.

Jeg bruker også noe tid på fritiden innen temaer som jeg jobber med, siden det er en stor interesse, og jeg synes det er moro å drive med. Mye av det er nettverksrelatert, men også en del drift av både Linux- og Windows-servere, og konfigurering av forskjellige tjenester. Da ofte type open source.

Denne interessen har også ført med seg noen Cisco-sertifiseringer, så jeg er sertifisert innen CCNA Routing og Switching, samt CCNA Security, noe jeg setter pris på og er stolt å ha fullført.

Jeg kan også finne på å sette meg ned med spill hjemme av og til, både for meg selv og sammen med spillgjengen. Da går det ofte i flysim, enten i form av vanlige flytyper, men også kampflysim. Det hender at jeg legger ut noen innlegg angåene det også her med videoer av gameplay.

Kontakt

Siden jeg er sånn passe opptatt av nettverk- og informasjonssikkerhet, har jeg selvsagt muligheten til å motta kryptert epost.

Da er det en fordel at de offentlige krypteringsnøklene mine er tilgjengelige, så du finner de under https://blog.lrshl.net/krypteringsnokler/.